Tradicionális keleti naturális kezelések, mozgásformák

csontkovácsolás - fájdalomkezelés - hagyományos kínai taichi

 

portre1.jpg

Molnár Csilla vagyok. Fő profilom az egészség fejlesztése és az egészségmegőrzés tradicionális keleti biokezelésekkel, mozgáskultúrával, valamint a szervezet öngyógyulási mechanizmusát serkentő módszerekkel.

A Mátrában nőttem fel, így a természethez fűződő harmonikus kapcsolatom hamar kialakult. Már gyermekkoromban foglalkoztatott a kérdés, hogy mi lehet az örök fiatalság, fittség és jó egészség megőrzésének a titka, ezért mindig is vonzottak a kelet misztikumai. 

2002-ben kezdtem el komolyan foglalkozni és tanulni a kínai, mongol, indiai, tibeti, koreai és japán filozófiákat, tradicionális gyógyászati módszereket.

2010-ben a Tao-Taichi oktatás keretében a keleti mozgáskultúrák oktatója lettem. Kiváló mestereim: Yang Jun, Vadas Mihály, Mantak Chia, Zhang Shen, Zhang Yao.

2011-ben Dr. Damdindorj Danima tanítványaként, többek között az akupresszúra/akupunktúra alapjait, a gyógyító táplálkozást, dermato-vákuum reflexológiát (köpölyözést), moxázást, masszázs kezeléseket és qigongot tanultam, majd rendelőjében dolgoztam. 

A továbbiakban 9 féle masszázsfajtát sajátítottam el és bővítettem kezeléseimet kiropraktikával / lágy csontkovácsolással.

2013-ban az olasz Guna International cég Bioterápiás fájdalomcsillapító, majd Biolifting esztétikai képzésén vettem részt.

2018-ban célkitűzésem a tradicionális keleti mozgáskultúra és lágy harcművészet és hatásainak ismertetése minél szélesebb körben, Yang stílusú taichi quan oktatásával, együttműködve Wang Jun professzorral.

Tevékenységemet az egészségfejlesztés és egészségmegőrzés területére koncentrálom, amitben kelet és nyugat világa egyaránt szerepelnek. Jelenleg is folyamatosan bővítem ismereteimet, és szakmai képzéseken veszek részt. Természetes tradicionális és innovatív módszerekkel, tapasztalataim alapján segítek a fizikális és mentális egészség megteremtésében. Vendégeim maximális elégedettsége nagyon fontos számomra.

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 1
Tegnapi: 11
Heti: 29
Havi: 59
Össz.: 4 565

Látogatottság növelés
Oldal: BEMUTATKOZÁS
Tradicionális keleti naturális kezelések, mozgásformák - © 2008 - 2018 - harmoniabanvagyok.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen weboldal szerkesztő mindig ingyenes. A weboldal itt: Ingyen weboldal

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »